За Дисмарт ЕООД

Фирма Дисмарт ЕООД е създадена през 2016 г., като основно се занимава със строителни, довършителни и ремонтни дейности в областта на жилищното и индустриално строителство както в страната така и в чужбина.

Натрупаният опит през годините гарантира качеството на нашата работа.

Ние залагаме на професионализъм и гъвкави решения за нуждите на клиента.

ЕКИП
Дисмарт ЕООД е фирма ,с която нашите служители се гордеят. Всички служители имат възможност да допринесат, да се научат, да растат и да се развиват въз основа на постигнати заслуги.

МИСИЯ
Това не е просто работа, а причина един ентусиазиран, професионален и мотивиран екип да започне деня с усмивка, за да създадете конкретно, лесно приложимо и работно решение, съобразено с вашите бизнес нужди от Дисмарт ЕООД.

ПРОФЕСОНАЛИЗЪМ
Нашият успех и професионализъм се измерват само с отличните бизнес резултати, постигнати за нашите клиенти.

ПЕРСОНАЛНИ РЕШЕНИЯ
Ние предлагаме на нашите клиенти персонализирани решения, създадени да отговарят на техните специфични нужди. Това ни позволява да опознаваме по-добре клиентите си и да създаваме успешни и дългосрочни взаимоотношения.

ОТГОВОРНОСТ
В Дисмарт ЕООД ние изнасяме безкомпромисен професионализъм с нашите услуги и изключително качество. Това ни дава увереност за добре свършена работа и оправдание за вашето доверие.