Индустриална поддръжка

ДИСМАРТ ООД разчита на високо квалифицирани техници и монтажници, с дългогодишен опит във фирмата, за цялостното техническо обслужване на своите обекти.
Специалният отдел за монтаж и сервиз е създаден с цел навременното и професионално инсталиране на всякакъв вид складови системи (ротационни, тласкащи,повдигащи стелажни и производствени линии, ), което гарантира безопасността на работниците в склада и намалява загубите на средства от неправилна експлоатация.
Специален екип отговаря за адекватната намеса при извънредни ситуации и се грижи за безпроблемното функциониране на инсталираните системи. Това позволява на клиентите ни да възстановят ежедневните си дейности в склада, без да търпят загуби.
Към нас може да се обърнете и при възникване на повреди, обикновено причинени от удар на опериращите машини в основата на складовата система. Разчитайте на нашия екип при преместване на вашите складови помещения или нужда от реорганизация на монтираните при вас складови системи. Ние ще ви помогнем безпроблемно, бързо и сигурно да осъществите необходимите промени.

Фирма Дисмарт ООД се занимава със строителни, довършителни и ремонтни дейности в областта на  индустриално строителство както в страната така и в чужбина.