Жилищно Строителство

Ние сме фирма Дисмарт ООД, извършващи разнообразни строително-ремонтни и довършителни дейности. Конкуренцията в този бранш е огромна, но ние се стараем да  предложим екип от професионално обучени и високо квалифицирани специалисти, за които ежедневните предизвикателства са поредният шанс да докажат своите възможности. Отдавна сме доказали, че основните приоритети, които са водещи за нас, са на първо място коректните отношения с клиентите, качественото обслужване и максималното удовлетворяване на клиентските желания и изисквания.

В сферата на строителството непрекъснато има развитие и усъвършенстване и поради тази причина ние се стремим винаги да бъдем запознати с последните тенденции. За екипът ни не представлява трудност да превърнем вашия дом в едно изключително удобно, комфортно  и уютно място за живеене. След привършването на ремонта вие сами ще имате възможността да се убедите в истинността на това твърдение и ще видите, че то изобщо не е преувеличено.

Нашият екип от фирма Дисмарт ООД се състои от много амбициозни и всеотдайни професионалисти, които прекрасно си разбират от работата и владеят до съвършенство тънкостите на материята. Ние притежаваме всички необходими качества, благодарение на които се стремим да оправдаваме очакванията на клиентите. Това са преди всичко амбициозност, креативност, както и сериозно отношение към работата, която вършим. Правим го с ясното съзнание, че не друг,  а клиентът трябва да е максимално доволен.

Освен че извършваме строително – ремонти и всякакви довършителни дейности, ние ще ви дадем съвети и препоръки там, където имате затруднения. Нещо повече, не се колебайте да се обръщате към нас, ако искате и вашият дом да бъде възможно най-комфортен и уютен.

Фирма Дисмарт ООД се занимава със строителни, довършителни и ремонтни дейности в областта на жилищното строителство както в страната така и в чужбина.